Sample image

Analize medicale

Analizele medicale sunt facute pentru verificarea starii de sanatate, dar si pentru diagnosticarea unei afectiuni, pentru evaluarea severitatii unei boli ori pentru monitorizarea raspunsului pe care organismul il are la un anumit tratament.       AFLA MAI MULTE      

Sample image 2

Homeopatia

Homeopatia este o metoda de tratament care stimuleaza tendinta naturala de vindecare a organismului, folosind preparate din substante de origine minerala, vegetala si animala preparate in laboratoare specializate.                                   AFLA MAI MULTE     

Sample image

Psihologie

Psihologia este studiul funcțiilor si proceselor mentale, a experiențelor interioare și subiective - precum gandurile, emoțiile, conștiința, motivarea, percepția noastra proprie si a altora și personalitatea.                                                       AFLA MAI MULTE     

Sample image

Psihoterapie

Psihoterapia consta intr-o serie de tehnici care au ca scop  tratarea sanatatii mentale, emotionale, precum si unele afectiuni psihiatrice, fiind frecvent utilizata pentru problemele care se acumuleaza de-a lungul timpului.                       AFLA MAI MULTE    

Sample image

Binecunoscuta ca terapeutica neinvaziva, homeopatia sau „medicina blanda” are multitudine de beneficii pentru foarte multe patologii.
Homeopatia este un tratament individualizat, care tine cont de aspectele particulare ale omului, conform principiului ca nu exista boli, ci bolnavi. Concret, homeopatia pledeaza pentru o abordare holistica.
Homeopatia este o ramura medicala care are peste 200 de ani vechime. S-a dezvoltat permanent de-a lungul timpului datorita rezultatelor sale de exceptie.
Costul scazut al tratamentului, faptul ca rezultatele sale sunt de lunga durata, fara efecte adverse, modalitatile simple si comode de administrare a remediilor au facut ca homeopatia sa se dezvolte in permanenta.

 

Principalele beneficii ale remediilor homeopate

• Nu au reactii adverse. Remediile homeopate, daca sunt corect administrate, nu determina reactii adverse intrucat sunt preparate din substante naturale, folosind un procedeu bine pus la punct.
 • Nu sunt toxice si nu au contraindicatii. Astfel, unul dintre avantajele homeopatiei este lipsa toxicitatii. Pot fi administrate copiilor, batranilor, inclusiv femeilor insarcinate fara niciun fel de risc.
 Medicamentele homeopatice sunt fabricate din substante de origine vegetala, animala sau minerala. De asemenea, substantele de baza sunt diluate foarte mult, ceea ce explica faptul ca acestea nu sunt toxice si nu au contraindicatii. Se utilizeaza diferite scari de diluare, cel mai frecvent in trepte de 1/100 sau de 1/10.
 • Stimuleaza apararea organismului. Un alt avantaj este acela ca medicamentele homeopatice stimuleaza in mod natural mecanismele de aparare ale organismului.
 • Pot fi utilizate atat in bolile acute, cat si in cele cronice. In plus, cu ajutorul homeopatiei se pot ameliora anumite afectiuni colaterale pe care le are un pacient.
 • Nu provoaca dependenta.
 • Pretul mic. Un alt avantaj al remediilor homeopate este pretul, care este unul accesibil si mult mai redus decat cel al medicamentelor alopate.
 • Asigura vindecare rapida si blanda. Fata de tratamentul alopat care de multe ori este unul brusc si brutal pentru organism, remediul homeopat asigura o vindecare rapida si blanda.
 
Administrare
 
In general, este indicat ca medicatia homeopatica sa fie luata cat mai precoce dupa debutul simptomelor unei afectiuni.
In acele momente, organismul este mult mai receptiv la informatia continuta in remediul homeopat, cand inca nu au avut loc modificari fiziopatologice si histologice ireversibile in zona afectata.
Tratamentul homeopat poate fi urmat si in paralel cu orice alt tratament, inclusiv cu cel alopat, nu exista contraindicatii pentru asociere.
Mai mult, este posibila si asocierea de 2-3 remedii homeopatice unitare pentru acoperirea tabloului simptomatologic.
Preparatele homeopatice complexe nu se asociaza, ele constituind deja combinatii elaborate ale mai multor medicamente unitare.

Echipa noastra

Sample image

Dr. Crenguta Belegan

Medic medicina de laborator
Competenta in homeopatie
Psihoterapeut Psihoterapie Pozitiva
Sample image

Chim. Irina Ion

Chimist medical specialist

Sample image
As.Cristina Tudorache
Asistent medical generalist

Parteneri

  • Bivaria Grup SRL
  • Biometria Medical Services SRL
  • Avena Medica SRL
  • A&A Pro Diagnostic SRL
  • SANIMED IMPEX SRL
  • IDEAL SOFT-CONSULTING SRL
  • STERICYCLE ROMANIA SRL
  • SC QUARTZ SECURITY CONTROLS SRL
Vă suntem alături pentru ca:
-fiecare persoană este un tot unitar, nu un ansamblu de organe independente care suferă de ceva boală!
-fiecare persoană este unică și pentru vindecare are nevoie de o abordare holistică individualizata a corpului, minții și sufletului integrate în mediul și situația de viață trăită deja!
-dorim sa realizam un parteneriat terapeutic, astfel încât să grăbim restabilirea echilibrului funcțional și emoțional, deopotrivă!
-respectăm omul și susținem mecanismele proprii de vindecare ale acestuia, ajutându-l să și le descopere!

"Crenguta Belegan este un psiholog la care merg cu drag. Este serioasa si dedicata profesiei pe care o practica. Am avut multe realizari, momente nepretuite de "aha" care m-au ajutat sa progresez (la care am ajuns, evident cu ajutorul Crengutei). 

M-am descoperit, redescoperit, inventat si reinventat pe tot acest drum al transformarii si îmbunatatirii personale. Nu am crezut vreodata ca in cateva luni ma pot afla unde sunt acum, undeva unde pot sa spun cu mandrie ca ma simt mai in viata mea.

Psihoterapia a meritat si daca ar fi sa o iau de la inceput alaturi de Crenguța, as face-o!"

A.C-studenta

”Am ajuns in cabinetul d-nei psiholog cu fiica mea de 11 ani, dupa ce am constatat ca avea gesturi repetitive, lucru ce mi-a dat de gandit. Dupa cateva sedinte de evaluare s-a dovedit ca fiica mea facea acele gesturi din anxietate si era modul ei de a-si gestiona emotiile.  Am hotarat impreuna cu d-na psiholog sa continuam si progresiv am reusit sa rezolvam problema. Susínuta si acasa, fetita mea a invatat ca tot ceea ce simte trebuie sa si exprime (frica, mahnire, bucurie, tristete). Increderea in ea a crescut vizibil. Ulterior a urmat si un curs de dezvoltare personala, pentru a fi pregatita sa faca fata provocarilor ce vor urma in perioada gimnaziala.

Cu respect si multumire, N.L.”

„Ziua în care am ajuns în biroul de psihoterapie al Crengutei, a fost ziua în care viata mea și a familiei mele s-a schimbat total. De la o stare de confuzie maxima ce ținea de o perioada destul de lunga, în mai puțin de 3 ședințe am înțeles emoțiile și am putut gestiona altfel fiecare situație apărută. Este cea mai buna investiție în mine, făcută pana acum. OL”

„Pentru băiețelul meu, Darius, homeopatia a fost salvare! Doi medici pediatri ne îndrumaseră către București până să o întâlnim pe doamna doctor! Am încercat homeopatia și de la vârsta de 2 ani și șase luni până la 5 ani și două lui nu am mai folosit antibiotic, am scăpat de operație și țin să precizez că Darius a mers la grădiniță negreșit. La început virozele, pentru că au fost doar viroze, pentru care medicii pediatri întâlniți foloseau antibiotic, au fost destul de violente, dar cu încrederea și calmul doamnei doctor le-am depășit. Pentru noi ați făcut și faceți minuni! Vă mulțumim din suflet." I.M.